Dengarkan Lah

Thursday, December 23, 2010

Senyap

Bismillah..


Apa khabar readers sekalian? InsyaAllah baik. Wan kat sini! kesihatan Wan okeh je.Mana entah pergi kawan kawan Wan yang lain. Pastinya tak menghilangkan diri. Mungkin kamuorang tak tahu keputusan UPSR kami .Hoho! baru nak beritahu . Teruk seh Wan ni. Okeh Wan , Sabrina, Azyyati,Rahmahtu 5A . Alhamdulillah. Solehah pula 2A jew.. Itu kira okeh dari tak de A kan?

Okeh! Jom berpindah kepada sebab musabab kitaorang dah lama tak update belog kami sendiri. Hoho! teruk seh.Sebab kami kan nak masuk sekolah baru . Jadi macam macam persiapan kene dibuat. Ade juga yang menyertai program Tahfiz akhir tahun selama 30 hari . Satu bulan lah tu.!Ada juga yang terlupa password. Ah! semuanya alasan. Termasuk lah diri Wan yang nak bela diri sendiri nih. Kita sepatutnya minta maaf kat reader sbb menguapkan readers membaca belog kami. HOho!

KAMI MINTAK MAAF READERS ,

Puas hati tak? Ala! mesti puas kan sebab dapat mendera kami.huahua. tak mungkin readers sanggup mendera kami kan? Selepas Wan dapat keputusan , Wan ambil pilihan nak memohon di Maahad Tahfiz Sains Tanah Merah Kelantan. Agak susah bermohon disana. Setelah beberapa minggu , Wan diterima untuk bersekolah disana . Ala. kalau nak maklumat lebih lanjut, bce and follow belog Wan. Lagi pun Wan dah berubah URL belog.

30 12 2010 nih Wan akan ke Kelantan untuk mendaftar di sana.Mungkin ada beberapa entri lagi yang akan Wan tulis sebelum berangkat kesana. Wan akan merindui Wanass seperti keluarga sendiri. I WILL MISS YOU WANASS!Wan dah nak berundur ni. Sekian ,WASSALAM




sekian post comel c:

0 BunnyCute„ÉĄ: