Dengarkan Lah

Wednesday, December 14, 2011

tangan oh tangan


haha. apasal entah haffzan tetibe je ketawa. ops. ni haffzan . nak menyusun 10 jari disebab kan mengetepikan belog kesayang.tak de info terbaru pun tentang geng ni. tapi yang pastinya geng ni semakin RENGGANG. alamak. macam mana ni.


haffzan ingat nak buat reunion kitaorang . tapi boleh je ajak sape sape nak ikut. kita orang nak buat dekat dekat je. serius nak buat . nak jumpa kawan lama. ah. haffzan ketawa sebab tak sangka dah lama sangat sangat tak post dalam belog comel ni.

tolonglah memang takde modal langsung .sorilah kalau terkeluar something yang bukan bukan . aha! lagi satu . hafzan tak percayayang kami the wanass is going to FORM 2. be mached. alahai. jangan jadi budak budak lagi. tu jela kot post kali ni . walaupun pendek tapi tangan haffzan cukup penat nak memikir . haha. merapu dah ni .

klah. babai kawan.


sekian post comel c:

0 BunnyCute„ÉĄ: